Този сайт исползва "бисквитки"

След безумно успешния дебют на камерите Xiaomi Yi, които оставиха назад всички свои конкуренти в съотношението цена-качество със своите 60 кадъра в секунда за FullHD, дойде времето и на завода от Хонгфенг - SJCAM да отвърне на удара.

Вече се появи на пазара новата камера от семейството SJCAM - SJ4000 plus (SJ4000+)

Тя ще предложи на своите почитатели вече възможността да се снима видео в резолюция 2К (2560x1400)

Вече получихме екслузивно първите броики, които се прдадоха моментално. С цената на която ги предлагаме от 270лв, в момента това е най-добрата камера с резолюция 2К в съотношение цена качество

Вече и както се забелязва камерите идват в упаковки от рециклирана хартия - подобно на Xiaomi Yi и от комплекта са изхвърлени и зарядните - които доста често дават проблеми и не препоръчваме на нашите клиенти на всички камери от семейството SJCAM да не се ползват зарядните, които идват в комплекта

Конкурентите от Xiaomi Yi побързаха да отговорят на предизвикателството от SJCAM и пуснаха новият фърмуер на своите камери Xiaomi Yi.Искаме да уведомим всички наши клиенти закупили Xiaomi Yi да не бързат с инсталирането на софтуера версия 1.10.12!!! Това е ход да се противопостави XIaomi Yi на SJ4000plus, но самият хардуерен чип не издържа на натоварването на видеото с битреит около 15 mbps и резолюция 2К. Тествахме и това води до огормно греене на камерата, както и постоянно забиване и неправилна работа на повечето функции. Докато Xiaomi Yi не обявят следващия хардуерен продукт, те все още остават неконкуренти в класа 2К!

Ето и малко снимки на новият ни продукт. (предварително се извиняваме за полевите условия, в които са направени снимките :)