Този сайт исползва "бисквитки"


 

Често задаван въпрос от нашите клиенти е каква карта да изберем и да сложим в нашата камера?

Досега отговора от нас баше категоричен - SAN disk Extreme class 10 UHS 3!

Нека отначало обясним какво е толкова важно и какви са критериите при избора Ви на карта:

1. Задължителнотот условие е картата Ви да е форм фактор микро СД

2. Много карти са представени със скорости 60,70,80, 90 М


Б/с, но не е уточнено това дефакто каква скорост е - на четене или на запис! В екшън камерите най-важният фактор е скоростта на запис на микро СД картата. Всяка камера при запис в зависимост от резолюцията и компресията на видеото (bitrate), изисква определена скорост на запис. Например при резолюции FullHD нужната скорост на запис на картата е около 13,14 МБ/с (стоиностите са приблизителни). Надписа на карти class 10 означава именно, че тези карти гарантират минимална скорост на запис 10МБ/с. Колкото повече се увеличава резолюцията на видео заснемането и скоростта на кадри в секунда FPS, толкова повече се нуждаете от бърза карта, която да успее да запише информацията, която и подава камерата. При положение, че картата е бавна и не смогне да запише фреимовете, тогава просто тя ги пропуска - това е ефекта на насичане на картината - загуба на фреимове!

3. На пазара има много и различни карти клас 10 на доста примамлива цена, които дефакто не успяват да достигнат минималната скорост за запис (подходяща за камерите от около 14мб/с).

4. Картите от семеиството SAN Disk Extreme (с тях партнира и GoPro) са подходящи за екшън камери с високи резолюции - фактора UHS3 означава, че дадената карта е подходяща за запис дори и на 4К видео. Досега препоръчвахме на всички наши клиенти да си купуват такива карти, поради надеждността им, но минусът е високата им цена.

5. Представвяме Ви картите на Kingston microSDHC/SDXC class10 U1 UHS3:

 

6. Ние предоставяме тези карти на нашите клиенти на цена от 42 лв за 32Гб като тази цена е може би най-ниската на пазара в България

7. Тестовете, които направихме бяха на телефон LG с помощта на програмата А1 test speed. Резулататите показаха 78 Мб/с реална скорост на четене и 38 МБ/с реална скорост на запис. Тази скорост покрива всички стандарти необоходими за запис на FullHD,2K,4k видео! За сравнение тествахме и модела на SAN Disk Extreme class10 UHS 1 U3, който показа доста по ниски скорости - 53 MB/s на четене и 19МБ/с на запис. 

8. За моделите SJ4000 и SJ4000 WiFi , които поради по ниската стойност на битрейта на запис - 14МБ/с, пуснахме в продажба отлично бюджетно решение от Kingston. Картата подържа до 25МБ/с като тази скорост е пре достатъчна за 4000 хилядните модели на SJCAM. Цената на 32ГБ карта е 34 лв

 

9. За да закупите карта се свържете с нас на 0899 68 58 88