Този сайт исползва "бисквитки"


 

Често задаван въпрос от нашите клиенти е каква карта да изберем и да сложим в нашата камера?

Нека отначало обясним какво е толкова важно и какви са критериите при избора Ви на карта:

1. Задължителнотот условие е картата Ви да е форм фактор микро СД

2. Много карти са представени със скорости 60,70,80, 90 Мb/s, но не е уточнено това дефакто каква скорост е - на четене или на запис! В екшън камерите най-важният фактор е скоростта на запис на микро СД картата. Всяка камера при запис в зависимост от резолюцията и компресията на видеото (bitrate), изисква определена скорост на запис. Например при резолюции FullHD нужната скорост на запис на картата е около 13,14 МБ/с (стоиностите са приблизителни). Надписа на карти class 10 означава именно, че тези карти гарантират минимална скорост на запис 10МБ/с. Колкото повече се увеличава резолюцията на видео заснемането и скоростта на кадри в секунда FPS, толкова повече се нуждаете от бърза карта, която да успее да запише информацията, която и подава камерата. При положение, че картата е бавна и не смогне да запише фреимовете, тогава просто тя ги пропуска - това е ефекта на насичане на картината - загуба на фреимове!

3. На пазара има много и различни карти клас 10 на доста примамлива цена, които дефакто не успяват да достигнат минималната скорост за запис (подходяща за камерите от около 70-80мб/с).

4. Картите от семеиството SAN Disk Extreme (с тях партнира и GoPro) са подходящи за екшън камери с високи резолюции - фактора UHS3 означава, че дадената карта е подходяща за запис дори и на 4К видео. 

5. Представвяме Ви картите на Sandisk Extreme / Extreme Pro:

 

6. Ние предоставяме тези карти на нашите клиенти на цена от 39лв за 64Gb SanDisk Extreme , 47лв. за Extreme Pro 64Gb и 65 лв за SanDisk Extreme Pro 128 Gb,  като тeзи ценu са може би най-ниските на пазара в България.

7. Резулататите от тестовете, които направихме показаха 160-200 Мb/s реална скорост на четене и 80-90Мb/s реална скорост на запис. Тази скорост покрива всички стандарти необоходими за запис на FullHD,2K,4k видео!

8.За да закупите карта се свържете с нас на тел: 0878 179 993.