Този сайт исползва "бисквитки"

Здравейте наши фенове и клиенти

Пишем тази статия, за да дадем ясна представа за официалността на дистрибуция на марката SJCAM в България.

Бизнесът в България винаги поражда конкуренция, която в много случаи е нелоялна и по всякакъв начин се стреми да измести, присвои или даже да се възползва от име на утвърдила се фирма със своята лоялност.

Ваш ли е сайтът WWW. SJCAMBG. COM?

А. Не, това не е нашият сайт. "Доброжелателна" конкуренция поради успеха ни и лоялността към нашите клиенти опитва да се представя за официален представител за България - който всъщност сме ние, и да използва нашето име и известност. Започнахме дистрибуция на екшън камери преди повече от 2 години, като сайта www.sjcam-bg.com беше реализиран януари 2015 и новият сайт www.sjcamhd.bg е online от 10.07.2017г. За да се уверите в това което ви пишем, можете да исползвате следните тулове и проверите датата на създаване на 2-та сайта.

http://smallseotools.com/domain-age-checker/

Сертификат за официално партньорство от SJCAMHD принадлежи на фирмата Куила 2 Еоод - която сме ние! Не е лоялно също така да се представяш за официален дистрибутор и в същото време да предлагаш марки на конкурентни фирми в сайта си. пример за това е камерата Андоер която се предлага в сайта на конкурентите ни.

Относно сертификата. Hongfeng Century раздава сертификати за официално дистрибутиране със срок на валидност. По долу можете да видите оригиналния сертификат подпечатан от фирмата SJCAM. Няма да слагаме на снимката водни знаци и оставаме на съвестта на нашите конкуренти опциите да откраднат или не този сертификат (както се случи с името ни).

В заключение можем да кажем че нашите сайтове са WWW.SJCAMHD.BG и WWW.SJCAM-BG.COM

SJCAM certificate
SJCAM екшън камери сертификат