Този сайт исползва "бисквитки"

 

  СЖКАМ БъЛГАРИЯ

1. Позвънете ни на: 0899 68 58 88

 

2. Питайте всичко, което Ви интересува относно продукта - модел, характеристики, цена, т.н.

 

3. Предлагаме 2 начина на плащане:

  3.1 Лично предаване - в рамките не София. Така на място ще можете да видите и тествате предлагания от нас продукт.

  3.2 Наложен платеж - Ще изпратим желаната от Вас пратка с наложен платеж до офис на ЕКОНТ или до вашата врата с куриер на ЕКОНТ. Всички пратки се пращат с опция преглед и тест. Виждате какво получавате и след като се убедите в цялостта, оригиналността и работоспособността на продукта, тогава го заплащате. Времето за доставка е 1 ден, т.е. поръчвате днес и утре е при Вас.

 3.3 Доставката е за сметка на купувача, но всяка доставка през ЕКОНТ се доставя с 30% намаление от нормалната цена за доставка.

 3.4 Колко горе долу ще ми струва доставката? - цените са различни в зависимост от района, но средната цена до офис на ЕКОНТ по ваш избор е около 5 до 7.00 лв.

 

4. Гаранция:

 

 4.1 Ние предоставяме 2 години пълна гаранция на продукта

 4.2 Ако в рамките на гаранционния срок камерата се развали (в гаранцията не се включват механични повреди, счупвания, надраскване на лещата) ни се обадете на 0899 68 58 88 и ние ще ви сменим камерата (само камерата, без аксесоари и кутия) с нова. Смяната е моментална и не се налага да чакате! Разходите за куриерски услуги при смяна се заплащат от купувачът.

 4.3 При покупка на камерата записваме вашите данни и отчитаме началото на гаранционния срок

  

5. Подържаме склад с постоянни наличности на моделите - SJ4000, SJ4000 WiFi, SJ5000x, SJCAM M20, така че няма да се налага да чакате за доставка повече от 1 ден! Моделите М10, SJ5000, SJ5000+, 4000+,  които не са налични в момента и са по зявка се доставят за около 15 дни. Не изискваме депозит за поръчка, и плащате когато Ви доставим модела чрез наложен платеж или лично предаване. За целта е необходимо да ни се обадите и потвърдите Вашата поръчка с две имена, номер на телефон, град и предпочитан офис на ЕКОНТ.